28.5.2015

Jumituspäivä

Mulla on menossa päiviä, jolloin en tunnu saavan mitään valmiiksi... Aloitan uutta, tulee ongelma, en keksi ratkaisua... jumittaa... Ja taas aloitan uuden ja jään jumiin. Jumituspäivä:) Sellaisia on ollut muutamia - toivottavasti ei tule enempää, koska kohta kaikki keskeneräiset työt valloittavat kaikki tilat... Virkkuukoukkuja ja lankoja, ja ompelutöitä on kohta joka suunnassa.

Eilen sain hepulin ja aloin siivota keittiötä - meillä keittiö tuntuu olevan yksi niistä paikoista, joiden pinnoille kertyy kaikenlaista - kukaan ei malta viedä tavaroita paikoilleen. Sitten tulee hyvä fiilis, kun se on (hetken) siisti. Miksen malta pitää sitä jatkuvasti siistinä?

Aiemmin keksin tehdä keittiön pöydällä pyöriville latausjohdoille tällaisen pussukan. On muuten toiminut. Pääsääntöisesti jaksan laittaa laturit johtoineen tähän:)

Siihen eivät taida vain kaikki keskeneäiset jutut mahtua, täytyy miettiä niiden paikkaa:)

Aurinkoista päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Pitäisi ihan itsekin tehdä tämmöinen pussukka.Joskus yritin tallettaa kaikki laturit keraamiseen purnukkaan, mutta se kehveli oli liian pieni:S.
    Toisalta kaaosta on siellä sun täällä...Jos tekisi niin ison pussin, että yllärivieraiden saapuessa vetäisi koko mökin pussiin ja leikkisi ettei ole kotona;D

    VastaaPoista