23.9.2015

Farkuille pientä koristelua pintaan

Oletko sinäkin miettinyt erilaisia tuunausideoita perusfarkuille? Löytyikö sopivat farkut kirpparilta tai vaatekaapista, mutta ne kaipaisivat pientä piristystä?

Kyllä, minullekin kävi niin... Ostin yhdet farkut eurolla ja kuvittelin leikkaavani ne palasiksi hameeksi tai laukuksi. Mutta sovitin niitä ja ne sopivatkin jalkaan. Sitten tuli ongelma. Mitä tekisin niille?


Toki lyhentelin niitä hieman. Mutta päähäni iski hullu ajatus virkata ketjusilmukoista ketjua ja ommella ne farkkujen kylkeen. Lankana on hopeanharmaa, paljetein koristeltu Novitan Säde. Ei muuta kuin kokeilemaan.

 Nuppineuloilla kiinni vain.

 Sur rur.

Se on siinä!

Olen saanut myös sinisen neuleen koristelun valmiiksi. Kerroin aiemmin siihen liittyen "kiltin koulutytön" tunteiden purkutarpeestani, joita työstin saksimalla paitaa ja koristelemalla sen. Neule sai koristeet vielä hihansuihinkin. Täytyy kyllä sanoa, että Säde sopii molempiin aika kivasti ja nyt ne mätsäävät yhteen:)
 


Kävin myös ottamassa ulkona kuvia yksityiskohdista.


Kivoja syysvärejä aroniassa, aika vihreää vielä...

Ihanaa viikkoa sinulle!

2 kommenttia:

  1. Kivat koristeet. Yllättävän yksinkertaisilla tuunauksilla saa kivaa ilmettä vaatteisiin. Tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Helposti sitä ajattelee, että käsitöiden pitää olla "suuria urakoita", mutta pienillä jutuilla saa aika paljon kivaa aikaan:)

      Poista