13.9.2015

Kansainvälinen virkkauspäivä

Eilen oli kansainvälinen virkkauspäivä. Täytyy kyllä sanoa, että päivä on mennyt minulta ohitse - sääli, olisi ollut mukava suunnitella jokin virkkausteema päivälle:)


Olen kyllä muutoin ehtinyt virkkaamaan - pari kukkaheijastinta. Nyt ne ovat jo piristämässä käsilaukkuani. Ohjeeseen törmäsin Kivemman blogin linkkiringin kautta ja itse ohje löytyy Tänään kotona -blogista.


Olen myös huomannut, että syyskuu on kansainvälinen ompelukuukausi. Voisikohan ajatella, että juuri syksy ja syyskuu on monenlaisten käsitöiden aikaa. Syksyn viileys inspiroi monenlaisiin käsitöihin, niin virkkaamaan, kuin ompelemaan ja neulomaankin. Neulonnan World Wide Knit In Public -day olikin jo kesäkuussa.Etsin myös suomalaisia käsityön päiviä. Taidon ja käsityön päivää vietettiin 14.4. ja kyseisellä viikolla innostettiin käsin tekemiseen ainakin Taito groupin toimesta.


Ovatko sinulle nämä käsitöiden päivät tuttuja? Oletko törmännyt näihin tai johonkin toiseen käsityön teemapäivään Suomessa tai muualla?

2 kommenttia:

 1. En ole törmännyt yhteenkään käsityöpäivään,tosin minulla taitaa joka päivä olla käsityöpäivä ;D.
  Virkkauspäivänkin missasin, mutta sentään neuloin vähäsen.Ja ompelukuukausi sattui sopivasti kun on monta projektia menossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että projekteja on käynnissä:) Mukavaa ompelukuukautta!

   Poista