5.10.2015

Pitsimekko kaksivuotiaalle

Juhliin menossa ja lapselle ei mitään päällepantavaa? Joskus voi käydä näinkin, mutta onneksi ompelukone on keksitty ja oma luovuus käytettävissä.

Piirtelin kaavan lapselle sopivista vaatteista ja surrauttelin pitsimekon pitsipaidasta (joka pyöri kaapissa - no eipä pyöri enää). Pitsimekkoon ihastui myös lapseni, joka tunnisti mekon kuvan myös koneelta. Tuo oli hänen päällään, hän näytti minulle.


Mekolla kelpasi pyörähdellä ja sitä esiteltiin melkein jokaiselle:) Uskoisin, että tätä tullaan käyttämään toisenkin kerran. Nyt se vain on suklaassa ja odottaa pesua...

Mukavaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis:)
    Ensisilmäyksellä katsoin, että olet neulonut mekon.Itse neuloin aikoinaan muksuille pitkän mekon ohuen ohuesta langasta sydänpitsi-kuviolla ja nyt tuntuu, että todennäköisesti en enää moiseen suoritukseen pystyisi:D

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Olisi voinut neuloakin, ainakin teoriassa;) Neuloin itse kastemekon ristiäisiin ja ihmetyttää kyllä näin jälkikäteen, miten siihen pystyin, kun viime hetkille jäi kuitenkin jonkun verran sitä neulottavaa:)

    VastaaPoista