29.11.2015

Joulu lähestyy

Voiko joulua valmistella hiljalleen ilman stressiä? Ainakin päätin tällä kertaa yrittää... Laitoin eilen esille muutamia joulukoristeita joulufiilistä tuomaan, ilman sen suurempia siivousurakoita. Kotoa oppimani malli on nimittäin sellainen, että ensin pitäisi siivota urakalla ja vasta sitten voi laittaa jotain kaunista esille - jos siihen jää energiaa.

Käänsin tämän ajatuksen ympäri ja tein jouluisen nurkkauksen keittiöön. Mietitään siivouksen aloittamista sitten myöhemmin:)


Ompelutyöni eivät oikein ota edistyäkseen. No, joskus on sellainen fiilis. Ompelen itselleni takkia ja se jämähtää paikalleen tämän tästä. Mutta sitten päätin tehdä muuta ja ompelin lapselleni fleesestä lämpöisen ja jouluisen hameen sekä pikkulapaset ja vielä nallelle joululakinkin. Oli mukavaa saada jotain saman tien valmiiksi.


Korjasin myös yhtenä päivänä korujani. Kun on innostunut tekemään koruja, oppii myös korjaamaan niitä. Samalla saa työlleen "palkan", kun korun korjaamiseen meneekin rahaa varsin vähän. Tästä korusta esimerkiksi oli kiinnitys irronnut, joten laitoin sille uuden, hintaa osalla oli 0,15 euroa. Ihan yhtä hieno siitä ei tullut, laitoin pikaliimaa vähän liikaa ja se tursusi ulos, mutta eipä se kaulassa näy;) Korjauspalveluni on kyllä vähän hidas, kesti ainakin puoli vuotta toteuttaa se... Mutta toisaalta opin juuri tällaisen kiinnitystavan, en ole aiemmin laittanut puristettavaa päätä.


Verikuun korukin sai uuden renkaan ympärilleen, virkattu kehys kun ei pysynyt mallissaan. Korutarvikekaupan myyjä vieläpä ystävällisesti porasi reiän riipuksena toimivaan nappiin ilman tyrskähtelyjä:) Kaikkea sitä asiakkaat keksivätkin... Toisaalta hän intoutui esittelemään omia ideoitaan, joten se ei ehkä ollutkaan niin huono!


Tässäpä näitä jouluisia puuhiani, yritän taas päästä kirjoittamisen makuun arkielämässänikin.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti