16.11.2015

Minttu neulelaukkuPiti tehdä kaikkea muuta, mutta iski inspiraatio tuunata. Itselleni idea lähtee usein vaatekaapissa pyörivistä "ylimääräisistä" vaatekappaleista, niin tälläkin kertaa. Kaapistani löytyi tämä neule, joka vähän kiristi ja siinä oli myös paljon nyppyjä.


Ihmettelin ensiksi, mitä soitä tekisi, mutta sitten mieleen juolahti idea - siitä tulisi laukku! Otin oikeastaan sakset saman tien käteeni. Kainaloiden alta poikki ja helmaa vähän auki. Päätin ommella helman reunat taittaen yhteen. Siis miten sen selittäisi - ehkä kuvien avulla.Alareunan jälkeen lisäsin laukulle vuorin ja aloin työstää läppää. Käytin siihen hihat sekä kauluksen kivaa kuviota.Tein myös reunoihin kiinnittimet hihnoille. Hihna on peräisin yhdestä toisesta laukusta. Siinä oli kaksi vaihtoehtoa ja tämä on jäänyt ylimääräiseksi.
Laukku on mitoitettu siten, että sinne mahtuu esimerkiksi kansio ja samalla jotain muuta pientä. Nyt sen sisällä on ohuehko kansio. On muuten mielenkiintoista, miten helposti käsitöistä herää erilaisia tunteita. Tästäkin esimerkiksi heräsi sen valmistuttua, että mitä kaikkea muuta olisi kenties pitänyt tällä välin tehdä, eikä että tulipa siitä hieno. Ajattelen kuitenkin, että ylpeyttä omista töistä voi opetella ja olen varsin iloinen, että osaan tuunailla vaikka mitä. Tällaista siitä syntyi tällä kertaa.


Edit: lisää kuvia laukusta löytyy täältä.

 Mukavaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Mulla on mennyt ihan ohi tämä...aivan mahtava laukku :)

    VastaaPoista