18.1.2016

Pipo ja kynsikkäät -setti villapaidan hihoista

Luin eilen Kototeko-blogista inspiroivan kirjoituksen järkiperäisestä vaatekaapista - olisi ihanaa, jos minunkin vaatekaappini olisi järjestyksessä ja näkisin yhdellä silmäyksellä, missä mikäkin vaatekappale sijaitsee. Nyt osaa vaatekaappiani valloittavat erilaiset keskeneräiset projektit ja jämätilkut aiemmista jutuista, kun olen kuvitellut käyttäväni ne kohta johonkin toiseen projektiin.

Siitä aloitin eilen, että mietin, onko jotain aivan liian vähän. Ja tajusin heti, että pärräilen huonoa valikoimaani pipoista. Käytössäni on kaksi pipoa, joista toinen on näihin keleihin aivan liian ohut. Työn alla on neuleliivi villapaidasta - siitä jää käyttämättä siis kaksi hihaa. Hymyillen kokeilin hihan suurempaa päätä päähäni peilin edessä ja totesin koon olevan varsin sopiva. Testailin samalla, mistä kohtaa lyhentäisin sen ja otin sakset esille. Pari siksakkia - mm. "hihojen" leveämmät päät yhteen ja taitto kaksinkertaiseksi ja kah, pipo oli valmis.

Tässä pipo avatussa muodossa

Samalla tein kapemmasta osasta kynsikkäät pipolle setiksi ja villapaidan ylijäämät tuli käytettyä. Ompelin peukalolle ja etusormelle omat kolonsa, muut kolme sormea saavat olla samassa.
Kyllä nyt kelpaa tallustella pakkasella - ainakin pipon osalta. Kynsikkäät saavat odottaa vähän leudompia kelejä;)

Mukavaa alkanutta viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Näyttääpä toimistotyöläisen unelmalta nuo kynsikkäät! Ei palelisi sisällä =) T. Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Totta, sopisi varmasti hyvin toimistollekin:)

      Poista