26.6.2015

Uusi blogien seurantasivusto Blogit.fi

Tutustuin juuri uuteen blogeja listaavaan sivustoon nimeltä Blogit.fi. Sivusto vaikuttaisi nopealla silmäyksellä hyvältä ja raikkaalta - ja sieltä tuntuisi olevan helppo etsiä erilaisia blogeja luettavaksi. Positiivistä on, että aihealueet ovat helposti valittavissa sivun oikeasta ylälaidasta ja haulla tulevat esiin tuoreimmat postaukset! Aihealueita on sopiva ja selkeä määrä valittavissa (n. 20 erilaista aihealuetta) ja yhtenä ovat käsityöt. Siis ihanan helppo löytää esimerkiksi käsityöblogeja.

Lisäsin jo omani sivustolle, mutta kestää ilmeisesti hetken, että se päivittyy listalle (blogeista tarkistetaan, että kyseessä ei ole esimerkiksi k18-, uutis- tai mainosblogi), blogini löytyy nyt tästä.

Muutamia kivoja blogeja klikkailinkin jo palvelusta ja sivusto toimi siltäkin osin näppärästi. Blogin nimeä klikattaessa esiin tulevat tuoreimmat postaukset ja postauksen otsikkoa klikattaessa sivustolta pääsee suoraan kyseisen blogin tekstiin. Myös haku on tehty helpoksi. Blogit.fi -sivustolta on linkkejä myös muihin sivustoihin kuten Ilmaiseen sanakirjaan.

Sivustolta on myös saatavissa helposti kuvalinkki blogiin. Lisään tämän myös blogini oikeaan laitaan, kun se ilmestyy sivustolle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti