3.6.2015

Ympyrähaaste

Pienen linnun blogissa on tällä viikolla ympyrähaaste. Tarkoituksena on siis ottaa kuvia, jotka liittyvät jotenkin ympyrään. Oma "ympyrähaasteeni" on vähän erilainen, vaikkakin sekin liittyy ympyröihin. Olen nimittäin joskus virkannut tällaisia kukkaympyröitä aika paljon kuvitellen, että niistä tulisi peitto.

Olen myös aiemmin yhdistellyt niitä edelleen toisiinsa ympyröiksi...

Mutta olen päätynyt siihen, että niistä ei tule peittoa. Haasteenani on, että mitä teen niille...? Nyt löysin vaatekaappini perukoilta ihanat itsetekemäni sukat. Ongelmana vain oli, että olen käyttänyt niitä niin paljon, että kantapäähän ja pohjaan oli kulunut reikiä.


 En pidä parsimisesta ja meinasin heittää ne takaisin kaappini perukoille. Mutta mikä estäisi parsimasta reikiä ompelukoneella? Ei mikään, ja niinpä ompelin ensin siksakilla reikien ympärykset, suurimpaan laitoin sisäpuolelle kangasta. Ja sen jälkeen ompelin kukkaympyröitä päälle, ompelukoneella ne, jotka olivat sillä mahdollisia ja käsin vielä pari kärkeen.


Nyt sukat ovat iloiset ja kesäiset:)
Jos haluat kurkkailla, millaisia ympyröihin liittyviä kuvia muut ovat ottaneet, voit klikata tätä linkkiä.

Mukavaa viikon jatkoa!

14 kommenttia:

 1. Taidokkaita ympyröitä! ..Osaisipa itsekin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Pientä harjoittelua ja se on siinä:)
   Pienet ympyrät on siitä kivoja, että kun niitä tekee useamman, niin ohje jää mieleen ja niitä on helppo toteutella! Ja kun tekee vielä lisää, niin ei tarvitse välttämättä enää ohjettakaan...:)

   Poista
 2. Kauniita virkkauksia ja ihanat kesäsukat.

  VastaaPoista
 3. Hienoja töitä! Onpas mainio idea laittaa kukat sukkiin - niistä tuli todellakin kesäisemmät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Kannattaa kokeilla, askel ihan kuin kevenee:)

   Poista