16.8.2015

Inspiraation lähteillä

Tein eilen ihania löytöjä - sain aika uusia Burda Style ja Moda-lehtiä edullisesti sekä joitakin mielenkiintoisia kirjoja. Tässä kuvia muutamista löydöistäni:)


 
Lueskelin heti eilen Laurenin kirjaa ja sain joitakin ahaa-elämyksiä vaatekaapistani! Nämä oivallukset tulevat varmasti näkymään myös blogissa, ainakin käsitöiden kautta - ellei jopa omana postauksenaan.

Minua inspiroivat tällä hetkellä myös esimerkiksi Burda Stylen englanninkielinen blogi ja erään norjalaisen muotibloggaajan vaatekuvat (Annabel Rosendahl). En olisi arvannut kiinnostuvani näistä - mutta olen oivaltanut, että kieli ei ole este seurata kauniita vaateideoita/kuvia ja että toisaalta pärjään englanninkielelläni jonkin verran:)Myös esimerkiksi  Tine Solheimin kirja Leikkiä langoilla on minusta inspiroiva - kirja löytyy hyllystäni ja selailen sitä usein.... Kirjassa on ihanaa sekä töissä käytetty luovuus ja yhdistely, mutta myös niiden persoonallinen kuvaustyyli.


Näillä ihanilla ideoilla syksyä kohden:)

2 kommenttia:

  1. Minullakin on tuo leikkiä langoilla ja se on ehdottomasti yksi lempineulekirjoistani:).Kerran neuloinkin sen ohjetta mukaillen peiton Ukko K:n siskolle häälahjaksi.Reunustin sen tekoturkiksella:)

    VastaaPoista