3.8.2015

Jotain kiiltävää

Mielikuvitus on kyllä ihana asia. Ja taito tehdä erilaisia pieniä juttuja. Vielä kun osaisi valokuvata ne:) Yritin nimittäin ottaa kuvia eilen tekemästäni korusta ja keksiä sopivaa taustaa kuvaan. Kokeilin esimerkiksi tällaista.


Ja otin myös kuvan lähempää.

 

Tästä lähikuvasta pidin:) Kokeilin myös tummaa sohvaa taustana...
Otin rannekorusta kuvan myös ranteessani. Oli haastavaa etsiä kädelle sopivaa asentoa...Niin helposti on jokin valo tai varjo häiritsemässä. Mutta ehkä sitä voisi oppia:)

Tässä vielä vähän tarinaa korun teosta. Eli kaivoin eilen kotutarvikkeita esille. Minusta on kiva tehdä koruja tarjottimen päällä - näin osat eivät niin helposti putoa ja häviä lattialle. Tarjotin on myös tarvittaessa helppo siirtää syrjään.

 

Yleensä en tiedä, mitä tarkalleen haluan käyttää ja otan monenlaista tarviketta käden ulottuville. Niin kävi tälläkin kerralla. Sitten purin tuunattavasta korusta vanhan rikkinäisen & kuluneen riipuksen pois.Lyhensin myös korua, koska se oli liian pitkä. Samalla sain ylimääräisestä osasta ranneketjun:) Yhdistelin ketjuihin uusia riipuksia - delfiinit ovat esimerkiksi vanhoista hopeisista korviksistani (en pysty käyttämään niitä allergisten reaktioiden vuoksi). Minusta on ihanaa saada tämä koru taas jälleen käyttöön - ja aika kiva siitä kyllä tuli. Taitaisi sopia esim. farkkujen kanssa:)Osallistun tällä postauksella Pienen linnun haasteeseen "Kiiltävä". Täältä pääset katsomaan muiden haasteeseen osallistuneiden kuvia.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia: