11.12.2015

Aloitusbuumi menossa

Miksiköhän välillä tulee sellainen olo, että haluaa aloitella kaikkea uutta, mutta ei varsinaisesti keskittyä mihinkään tai saattaa mitään valmiiksi?

Näin joulun alla tämä tuntuu varsin haasteelliselta, kun mieli on aloittamassa vain kaikkea uutta koko ajan... Lahjoja ei ole tullut paketteihin, ei. Sen sijaan aloitin virkkaamaan tällaista hametta ja vielä itselleni.


Idean bongasin Oma koppa -blogista. Kyseessä on siksak-hame. Aion käyttää tähän muutaman jämälankakerän ja kokeilla, riittävätkö ne:)


Aloitin myös tuunaamaan lapselle mekkoa yhdestä aiemmin itselleni virkkaamasta liivistä, mutta joka on jäänyt jostain syystä kaapin perukoille.Niin ikään työn alla on myös "voi taivas" mekko.Ja tietysti monta muutakin näiden lisäksi. Nämä nyt sattuivat olemaan käsillä...


Olen myös aloittamaan lukemaan ties kuinka monta kirjaa. Aloitan, laitan syrjään, aloitan taas seuraavaa uutta...

Olen miettinyt, mistä tämä aloitusbuumi oikein kumpuaa. Uskoisin, että se liittyy uusien opintojen aloittamiseen. En oikein tiedä, mitä on tulossa ja mitä kaikkea siitä kumpuaa, niin sama tunne tuntuu tulevan käsitöihini. Mietin montaa asiaa opinnoista, esimerkiksi miten haluan aihetta lukea. Luenko vain "hauki on kala" tyylillä vai yrittäisinkö ottaa tutkivan otteen, ikään kuin miettiä lukemastani jatkokysymyksiä ja syventää ajatuksiani. Olen taipumassa tähän jälkimmäiseen. Mietin myös, paljonko varaan aikaa ja miten onnistun siinä niin, että se antaisi uutta innostusta enkä vain suorittaisi kursseja.

Kun ymmärrän nämä mietteeni, on minusta oikein loogista, että haen uutta otetta ja ideoin paljon ilman, että toteutusta oikein syntyy:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti