28.12.2015

Nro 101, heijastinruusu

Blogiini on tulla tupsahtanut jo 100 postausta ja tämä on siis 101! En olisi arvannut, että 100 tulee jo tässä vaiheessa täyteen:) Kiitokset teille lukijani, kun olette löytäneet blogiini ja pysyneet mukana. Kiitokset myös kaikista kommenteista! Ne antavat myös aina uutta innostusta ideoida ja kirjoittaa lisää juttuja.

Varmastikin aika samoilla linjoilla jatkan edelleen postausteni saralla, eli pääpaino pysyy käsitöissä ja välillä kirjoittelen niihin liittyvistä tuntemuksistani ja luomisen tuskasta ja inspiraatiosta.

Tällä erää sain idean heijastinruususta. Kun heijastimia on aina liian vähän ja toisinaan ne ovat myös rumia. Voisiko heijastin olla kaunis kuin koru - tai kuin ruusu? Sitä piti kokeilla heti ja ärsyynnyinkin vähän, kun jouduin hetkeksi keskeyttämään - tämä kun on niin pieni, että kyllähän se pitäisi heti valmiiksi saada;)


Näin se alkoi muodostua:
Tarvitaan heijastavaa kangasta/nauhaa, pohjakangas (käytin farkkua), koristenappi sekä kiinnitysnappi ja toki lankaa ja neula.


Leikataan heijastinnauhasta ruusun terälehtiä. Itse tein kerrokseen aina 5 kpl ja ompelin ne käsin kiinni. Sen jälkeen leikkasin seuraavat viisi, ompelin ne vähän limittäin ja lopuksi tein vielä kolmannen kerroksen.Päälle ompelin litteän helmen ja pohjaan leveän napin.Näin sen saa kiinnitettyä esimerkiksi takin napinläpeen.

 

Mukavia välipäiviä sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti