13.12.2015

Oma virkkausjoulukalenteri - luukku 13

Kuinka helposti käykään niin, että lapselle/lapsille on oma joulukalenteri ja toisinaan useampia, mutta itselle ei ole ollenkaan.

 

Tänä vuonna päätin toteuttaa virkkauskalenterin! Kerroksia on tulossa kutakuinkin 24, joten ajatuksena olisi käyttää rauhoittumiseen jouluisen (kiireisen?) arjen keskellä aina kerros per päivä. Se on omaa aikaani, jolloin voin hengähtää ja vain olla. Nauttia siitä, että ajatukset voivat seisahtua hetkeksi, eikä tarvitse suunnitella tai toteuttaa sillä hetkellä muuta.

Mitä tästä sitten on tulossa...? Teen siksak-hametta Virpi Siiran Oma Koppa -blogin ideaa hyödyntäen. Siihen on kuitenkin tulossa myös vähän extrajuttuja - siitä lähempänä joulun pyhiä...


Idea iski vain vähän myöhässä ja muutaman rivin olen jäljessä - mutta välillä saavutan rivi per päivä -ajatusta:) Lankana olen käyttänyt Novitan Seitsemää veljestä ja Nallea - Nallen laitoin kaksinkertaisena.

Jouluvalmisteluni sujuvat myös lepsakkaasti, vähitellen. Välillä on sotkua ympärillä, mutta laittelen tasaiseen tahtiin hiukan joulua ympärilleni. Esimerkiksi jouluiset verhot ripustin, kun oli sopiva fiilis ja äskettäin laitoin tämän ihanan löytämäni Pöllö-vahakankaan pöydälle. Se on jouluinen, mutta ei kuitenkaan liikaa - niinpä sitä voi käyttää vielä joulun jälkeenkin:)

Ajattelen, että joulun tunnelma voi syntyä rennolla fiiliksellä pienistä jutuista, eikä välttämättä suurempaa kertaurakkaa tarvita.

Ihanaa adventtipäivää myös sinulle! Onko sinulla oma joulukalenteri? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti