29.12.2015

Kortit järjestykseen

Kortit jemmautuvat usein pöydänkulmille pyörimään. Usein siinä pyörii vähän vanhempiakin kortteja ja isoa pinoa on (muka) työläs käydä läpi. Nyt askartelin parikin korttitelinettä vanhoista kirjoista ja oli muuten helppo tehdä! Sivut vain taitellen kahtia ja osan kirjasta voi jättää taittelemattakin. Taitettujen sivujen määrästä ja paksuudesta riippuu, kuinka tiivis telineestä tulee.


Jos telinettä haluaa koristella, voi siihen laittaa tarroja tai nauhoja tai päällystää alustan paperilla tai vaikka tapetilla.  Vain mielikuvitus on rajana. Nyt tein ihan simppelin version ja lapseni liimaili siihen tähtitarroja.


Vielä muutama päivä on jäljellä tätä vuotta ja pikkuhiljaa ajatukset ovat kääntymässä kohti uutta vuotta. Uutena juttuna minulla on opintojen aloitus avoimessa yliopistossa ja se tuntuu tuottavan eniten mietteitä. Mitä on tulon päällä ja millaista onkaan opiskella jotain ihan uutta. Uudet termistöt, aivan erilainen oppiaine kuin mitä olen aiemmin opiskellut yms. Miten voisin helpottaa aloitusta?

Leikittelin mielessäni, että voisiko korttiteline toimia myös opiskeluissa; voisiko vaikkapa kauniille kartongeille kirjoitella keskeisiä ajatuksia aiheesta ja saada niitä sitä kautta mieleensä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti