14.7.2015

Capreilla treenaamaan?

Pengoin vanhempieni luona vaatekaappiani - mitä sinne olen vuosia sitten jättänyt. Vastaani tuli tällaiset verskat, jossa on resorit vielä lahkeensuussakin... Siis kauheaa, eihän noita voi enää käyttää! Kiristivät myös liikaa vyötäröltä.

Mutta päässäni muhi kuitenkin idea. Ei muuta kuin vähän lyhennystä ja vyötärö uusiksi - niin ei enää kiristä liikaa ja housut voisivat olla vaikka capri-mittaiset. Nämä lähti veks...


Löysin jemmoistani samanväristä resoria ja laitoin siitä vyötärölle uuden kuminaiha-/nauhakujan. Ja käänsin ja ompelin lahkeensuut. Kävi aika nopeasti - ja käyttökelvoton muuttui käyttökelpoiseksi:)
Muuttuukohan samalla tunteet ja ajatukset - nämä verskat nimittäin muistuttavat liikuntatunneista eivätkä ne aina ole niitä parhaita muistoja... Nyt kun housut eivät ole enää samat, niin ehkä niille syntyy uusi mahdollisuus mukavampiin muistoihin:) Tai ehkä ne tuovat uutta voimaa niihin päiviin, kun jokin ottaa päähän - olen selvinnyt monesta aiemminkin -ajatuksella:).

Capri-sortsit pääsevät heti käyttöön -ryhdyn nimittäin kohta siivoamaan niiden kanssa.

Mitä tapahtui sitten jämäpaloille? Ompelin lahkeenpaloista kaksi pussukkaa hoitolaukkuun - niissä kun oli vetoketjukin jo valmiina. Pussukoissa on näppärä säilyttää erilaisia pikkutarvikkeita, kuten muovipusseja vaipparoskille. Resorit jätin vielä jemmaan.


Mukavaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti