6.7.2015

Mitä voi tehdä rikkinäisestä käsilaukusta?

Olen päättänyt alkaa tarkastelemaan esineitä ja vaatteita erilaisesta näkökulmasta. Tällä erää katselin yhtä rikkinäistä käsilaukkuani. Sen sijaan, että heittäisin sen pois - koska ei sitä tuollaisena voi käyttää - ihmettelen ja pyörittelen sitä käsissäni miettien sitä raaka-aineena johonkin uuteen.


Purkamisessa ei kauaa mennyt - ehkä puolisen tuntia. Täytyy pitää tämä mielessä, kun seuraavan kerran kuvittelen purkamisen olevan liian vaivalloista! Imuria kannattaa pitää muuten lähistöllä - tässä ainakin oli kovettunutta liimaa sisällä, joka oli hyvä saada heti pois.


Mielessäni välkkyi, että tästä voisi tehdä ainakin kännykkäkotelon. Valitsin siihen palaset ja aloin ommella. Ideanani oli laittaa reunaan vinonauhaa.Yhdistelin palasia ja tein vuorin mikrokuituliinasta. Tällöin kännykkä puhdistuisi ikään kuin huomaamatta kotelossaan. Ei enää likaisia sormenjälkiä! Idea on Madam B.C:n kirjasta.


Vinonauha tosin vääntyili ja kääntyili vähän sinne tänne, mutta ihan kiva siitä loppujen lopuksi tuli. Ja kyllä se ainakin putsaa niitä sormenjälkiä!


Aurinkoista alkanutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti