23.7.2015

Lempikäsityöt

Törmäsin VillaNannan blogissa Lempikäsityö-haasteeseen ja halusin heti osallistua.  Haaste on lähtöisin Kätsän käsistä -blogista. Kyse on siis käsitöistä, joissa on "sitä jotakin". Yritän kerätä omia suosikkejani tähän. Huomasin tosin, että se onkin aika vaikeaa, sillä monista on ehtinyt tulla suosikkeja.Tätä vähän alustaen tein juuri blogiini yläpalkin, johon keräilin joitakin käsitöitä.Yksi ehdottomista uusista suosikeistani on tämä tunika. Laitan sen päälle aina kun mahdollista. Pidän sen väreistä ja sen omalaatuisuudesta.


Olen alkanut myös käyttää koruja enemmän kuin ennen, tässä juhannukseksi tekemäni koru. Olen tehnyt pari tällaista, näitä on ihanan helppo virkata.


Ihastuin syvästi myös juuri valmistuneeseen oranssiin boleroon. Se omalla tavallaan viestittää minulle, miten rumastakin voi tulla osa jotain kaunista.


Haastavaa, sillä pidän niin monista... Seuraava kuvaa, miten osa blogiani ja minua ovat myös helpot tuunaukset. Tässä siis ryppynarut reunoissa muuttivat paidan ilmeen ihan erilaiseksi.


Viimeisenä bloggaamistani jutuista päätin nostaa kylmälaukkurepun. Se on mukanani melkein aina:)Sitten vielä pari muuta. Ennen bloggauksen aloittamista olen tehnyt mm. tällaisen imetysmekon. Malli on Virpi Siiran kahden sauman mekon idealla - mutta muokattu imetysmekoksi. Kutsun mekkoa Punahilkaksi.Tämä mekko on merkittävä siitä, että se muutti suhtautumistani käsitöihin. Aloin oivaltaa, että käsitöitä voi tehdä myös simppelimmin. Aina ei tarvita monimutkaisia ohjeita ja kaavoja, vaan malleissa voi hyödyntää omia vaatteita. Käsitöitä voi tehdä myös fiilispohjalta.


Yksi myös, mitä paljon käytän, ovat siirrettävät muistikirjan kannet. Näiden kansien sisälle kirjoitan syvimpiä ajatuksiani.


4 kommenttia:

 1. Miten ihania ja uniilkeja töitä!! Kauniita, selkeitä ja kirkkaita värejä. ❤
  Olipa kiva että osallistuit! :) en olekaan akiemmin blogiasi huomannut, pitää ihan selailla tarkemmin oikein ajan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset! Oli myös ihanaa löytää ja tutustua sinun blogiisi:)

   Poista
 2. Hienoja ideoita :) Tuo kylmälaukkureppu on ihan ykkönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Se reppu on kyllä ihanan näppärä ja pidän paljon perhosista:)

   Poista